Kontakt os

Henvendelse kan ske til klinikken på info@lasota.dk eller tlf. 75 91 57 68

Adresse:

Hovedkontor: Prangervej 111 – 7000 Fredericia DK.
København: Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre
København: Massagehuset, Gungevej 8, 2650 Hvidovre

Åbningstider:

  • Receptionen er åben mandag til fredag 07.30-15.00
  • Salg i receptionen mandag – fredag fra kl. 7.30 – 15.00
  • Behandlinger foregår mandag-fredag fra kl. 08.00-16.00 eller efter aftale.

Kontaktformular:

Du kan kontakte os direkte med formularen under her, eller ved at bruge en af de ovenstående muligheder.

    Du kan altid komme i kontakt med os i løbet af dagen i alle hverdage. Vi har åben for opkald alle hverdage mellem 07:30 til 15:00, hvor vi faktisk i modsætning til tendensen i samfundet, ønsker du kontakter os. Ønsker du at bestille en tid direkte ved vores reception, eller har du nogen som helst spørgsmål om hvordan vi kan hjælpe dig, sidder der altid mindst én person klar til at hjælpe dig bedst muligt. Service er et ord vi prioriterer højt på Klinik Lasota. Det skal du gerne føle fra du bestiller en tid, til når du ankommer og den behandling du modtager, at vores serviceniveau er meget højt. Vi bestræber os på , at give dig den optimale service hele vejen rundt.
    Receptionen har også åben for slag af kosttilskud, skinner, bandager og tape. Desuden er vi forhandlere af Gaitline, så du kan komme og prøve skoene og mærke forskellen, og priserne her er med garanti billigst overhovedet.
    Hvis du skal have tid på en af klinikkerne i København (Hvidovre eller Rødovre) skal du også kontakte os på klinikken i Fredericia i åbningstiden, da vi ikke har nogen receptionsservice der.