Hvem er vi?

Klinikken har i alt 2 afdelinger, én i Fredericia og én i Hvidovre.

I Fredericia tæller klinikken 10 forskellige behandlere som alle har et speciale, herunder osteopater, træningsspecialist, idrætsskadeterapi, manuelle terapeuter – der er særlig uddannede i ryg og bækken problematikker, akupunktører, kranio-sakral terapeut og zoneterapeut.

Når du ankommer til klinikken i Fredericia vil du blive modtaget af vores receptionister. Du vil blive registreret og derefter kan du tage plads i venteværelset.

I Hvidovre tæller klinikken 1 behandler som har speciale indenfor idrætsfysiologi, osteopati, manuel terapi, medicin og akupunktur.

Klinikken er sammensat på en sådan måde, at vi kan give dig den bedste og mest optimale behandling, for dit problem eller skade.

Desuden har klinikken noget af de mest avancerede terapeutiske apparater der findes på markedet. Bl.a. tilbyder vi K-laser behandling og chokbølge.

Alle behandlere er på internt kursus en gang om måneden og er på klinikken kontraktlig forpligtet til at gå på videreuddannelseskurser mindst to gange om året, for at sikre den nyeste og mest effektive behandling der findes.

Vi tilbyder den tid der skal til, for at dit problem eller skade kan få mest mulig opmærksomhed.

Da vi er en privat klinik har vores behandlere, enten meget kort eller slet ingen ventetid.

Vi tilbyder RAB massage, RAB akupunktur og RAB zoneterapi, hvilket betyder du både kan få tilskud fra sygeforskringen “danmark”.

Mange sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis honoraret for behandlingerne. Det bedes du gøre opmærksom på, ved booking af tiden og medbringe dokumentation for.

Klinikken har mere end 20 års erfaring i behandling af idræts- og bevægeapparatsskader, og har igennem alle årene på den ene eller anden måde været tilknyttet elite- / professionel sport.

Du kan også følge os på Facebook, og se hvad der sker på klinikken, og er du tilfreds med vores behandlinger, vil vi være glade hvis du lavede en anmeldelse på klinikkens Facebook side.

På Klinikkens YouTube kanal kan du få en masse nyttige råd og vejledning.

Husk at du kan booke tid døgnet rundt online på vores hjemmeside.

Fredericia

Jan Lasota

Doktor i osteopati / Idrætsfysiolog / RAB Akupunktør / Manuel Terapeut

Rikke Dons

Manuel Terapeut, som er en fællesbetegnelse for Massør, Idrætsskadeterapeut og Columna-terapeut / Akupunktør / Fodmassage.

Michael Panduro

Psykoterapeut

Helle Rohde Hjannung

RAB Massør / RAB Akupunktør / Manuel Terapeut, en fællesbetegnelse for Massør, Idrætsskadesterapeut og Columna-terapeut / Ansigtsmassør / Pelvis terapeut ad modem.

Kim Mortensen

Osteopat / Manuel Terapeut, en fællesbetegnelse for RAB Massør, Idrætsskadeterapeut og Columnaterapeut.

Steen Jenrich Jensen Klinik Lasota

Steen Jenrich Jensen

Manuel Terapeut, en fællesbetegnelse for Massør, Idrætsskadeterapeut og Columna-terapeut.

Kathrine Mygind

Massør / Idrætsskadeterapeut / Sygeplejerske

Ina Ekelund KLinik Lasota

Ina Ekelund

RAB Massør / RAB Zoneterapeut / RAB Kranio-sakral terapeut. Akupunktør-studerende.

Benjamin Hougaard

Columnaterapeut-stud. Idrætsskadeterapeut, Massør og bliver dermed Manuel Terapeut, december 2021.

Miro Taba

MD. PhD i akupunktur

Thomas Bruhn Hansen

Idrætsskadeterapeut stud. og Massør

Anne Mette Meier

Osteopat

Hvidovre

Jan Lasota

Doktor i Osteopati / Idrætsfysiolog / Akupunktør / Manuel Terapeut

Jeg anbefaler Miro i høj grad. han er så dygtig og hjælpsom. Miro har undersøgt min problem grundigt og gav mig super god behandling og nu er jeg frisk igen.Tusind tak Miro og Lasota Klinik.

Facebook

Helle har fikset mine smerter i hofter, lænd og nakke med manuel terapi. Den første behandler jeg har mødt (og jeg har mødt mange), der har behandlet roden til problemet og ikke bare symptombehandlet.

Facebook

Yderst professionel og grundig undersøgelse af Jan, som gav mig svar på mine smerter og er nu i gang med rette behandling. Helt klart 5 ⭐️ herfra ???

Facebook

Jeg har gået derude til massage i over er år nu, og har bare været så glad for det. Jeg er overbevist om at de samlet set kan fixe alt. De har i hvertfald hjulpet mig med en gammel skulderskade og ryg problemer.

Facebook