Hvem er vi?

Klinikken har i alt 3 forskellige afdelinger, én i Fredericia, én i Hvidovre og én i Rødovre.
I Fredericia tæller klinikken 10 forskellige behandlere som alle har et speciale, herunder idrætsfysiolog, osteopat, fysioterapeut, træningsspecialist, manuelle terapeuter der er særlig uddannet i ryg og bækken problematik, akupunktører, kranio-sakral terapeut og zoneterapeut.
Når du ankommer til klinikken i Fredericia vil du blive modtaget af vores receptionister. Hver vil du blive registreret, samt underskrive en samtykkeerklæring omkring persondataforordningen. Her il du blive gjort opmærksom på hvordan vi opbevarer dine data. her giver du accept til at vi må opbevare dine personoplysninger.

I Hvidovre tæller klinikken 1 behandler som har speciale indenfor idrætsfysiologi, osteopati, manuel terapi, medicin og akupunktur. Og i Rødovre er der 1 behandler med speciale i akupunktur – specielt smertebehandling, fertilitetsbehandling, depression, angst og stress.

Klinikken er sammensat på sådan en måde, at vi kan give dig den bedste og mest optimale behandling, for dit problem eller skade.

Desuden har klinikken noget af de mest avancerede terapeutiske apparater der findes på markedet. Bl.a. tilbyder vi K-laser behandling, chockbølge og myostimulation.

Alle behandlere er på internt kursus en gang om måneden og er på klinikken kontraktlig forpligtet til at gå på videreuddannelseskurser mindst to gange om året, for at sikre den nyeste og mest effektive behandling der findes.

Vi tilbyder den tid der skal til, for at dit problem eller skade kan få mest mulig opmærksomhed.

Da vi er en privat klinik har vores behandlere enten  meget kort eller slet ingen ventetid.

Vi tilbyder RAB akupunktur og zoneterapi hvilket betyder du både kan få tilskud for sygeforskringen “danmark” og mange sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis honoraret for behandlingerne.

For fysioterapi gælder du både kan få tilskud for sygeforskringen “danmark” og dækket terapien via din sundhedsforsikring.

Klinikken har mere end 20 års erfaring i behandling af idræts- og bevægeapparatsskader, og har igennem alle årene på den ene eller anden måde været tilknyttet elite- / professionel sport.

Du kan også følge os på Facebook, og se hvad der sker på klinikken, og er du tilfreds med vores behandlinger, vil vi være glade hvis du lavede en anmeldelse på klinikkens FaceBook side.

På Klinikkens YouTube kanal kan du få en masse nyttige råd og vejledning.

Husk at du kan booke tid døgnet rundt online på vores hjemmeside.

Fredericia

Jan Lasota

Doktor i osteopati / Idrætsfysiolog / RAB Akupunktør / Manuel Terapeut

Rikke Dons

Massør / Idrætsskadeterapeut / Columnaterapeut / Akupunktør

Michael Panduro

Psykoterapeut

Helle Rohde Hjannung

RAB Massør / Idrætsskadesterapeut / Manuel Terapeut / Columnaterapeut / Ansigtsmassør / Pelvis terapeut ad modem / RAB Akupunktør

Kim Mortensen

RAB Massør / Idrætsskadeterapeut / Columnaterapeut / Manuel Terapeut / Osteopat

Steen Jenrich Jensen Klinik Lasota

Steen Jenrich Jensen

Massør, ColumnaTerapeut

Kathrine Mygind

Massør / Idrætsskadeterapeut / Sygeplejerske

Ina Ekelund KLinik Lasota

Ina Ekelund

RAB Massør / RAB Zoneterapeut / RAB Kranio-Sakral terapeut.

Benjamin Hougaard

Massør, Idrætsskadeterapeut , CT-stud.

Miro Taba

MD. PhD i akupunktur

Er på klinikken i Rødovre hver anden torsdag og i Fredericia mandag - fredag, undtaget torsdag i hver anden uge

Thomas Bruhn Hansen

Massør, Idrætsskadeterapeut std.

Hvidovre/Rødovre

Jan Lasota

Doktor i osteopati / Idrætsfysiolog / Akupunktør / Manuel Terapeut

Miro Taba

MD. PhD i akupunktur

Er på klinikken i Rødovre hver anden torsdag og i Fredericia mandag - fredag, undtaget torsdag i hver anden uge

Jeg anbefaler Miro i høj grad. han er så dygtig og hjælpsom. Miro har undersøgt min problem grundigt og gav mig super god behandling og nu er jeg frisk igen.Tusind tak Miro og Lasota Klinik.

Facebook

Helle har fikset mine smerter i hofter, lænd og nakke med manuel terapi. Den første behandler jeg har mødt (og jeg har mødt mange), der har behandlet roden til problemet og ikke bare symptombehandlet.

Facebook

Yderst professionel og grundig undersøgelse af Jan, som gav mig svar på mine smerter og er nu i gang med rette behandling. Helt klart 5 ⭐️ herfra ???

Facebook

Jeg har gået derude til massage i over er år nu, og har bare været så glad for det. Jeg er overbevist om at de samlet set kan fixe alt. De har i hvertfald hjulpet mig med en gammel skulderskade og ryg problemer.

Facebook