Online Booking

Du kan på denne side lave en online booking, hvis du ønsker en behandling hos Klinik Lasota.

Du kan logge ind via din Facebook profil eller med en Google+ profil. Har du ikke Facebook eller Google+ profil, kan du få et login ved at trykke på “klik her for kode” og udfyld formularen, derefter får du et login, så du kan booke tid til de behandlinger du gerne vil have.

Osteopatisk Undersøgelse: Kontakt klinikken på telefon: +45 75 91 57 68 eller info@lasota.dk da der ikke kan bookes tider til Osteopatisk Undersøgelse ved Jan Lasota online.

OBS:  K-LASER- og Chokbølgebehandling kan ligeledes også KUN bookes ved telefonisk henvendelse på klinikkens nummer: +45 75 91 57 68.

Medbring altid 2 håndklæder til behandling og undersøgelse. Glemmer du dem, kan du leje af os for kr. 20,-

Online Booking på Klinik Lasota

Klinik Lasota har gjort det nemt for dig, Således du selv kan lave online booking. Det er jo typisk sådan at man får et hold i ryggen søndag eftermiddag når man har været i haven eller kommer til skade onsdag aften til badminton, og alt er lukket. Med online booking, kan du hurtigt få en tid, oftest inden for 48 timer.

Da Klinik Lasota er en såkaldt privatklinik uden ydernummer, kan vi hele tiden tilpasse os behovet i samfundet. Det betyder vi ofte har ingen eller meget kort ventetid. Der er selvfølgelig enkelte behandlere som kan have længere ventetid end andre, men uanset hvem du får tid ved, kan du være ganske tryg.

Det er kun de bedste af de bedste terapeuter inden for deres fag som arbejder på klinikken, og alle er uddannet i Idræts- og bevægeapparats-skader. Så du kan være helt sikker på, at få den mest optimale behandling, uanset hvilken behandler du vælger.