Zoneterapi Vejle

Behandling Type Pris
Zoneterapi voksen Behandling 60 min. 600 ,-
Zoneterapi børn u. 12 år Behandling 45 min. 400 ,-
BOOK EN TID
Zoneterapi til baby. Kvindehænder og babyfødder.

Vi kender alle det med at døje med nogle forskellige ting. Det kan eksempelvis være du døjer med migræne, stress eller noget helt tredje, men ikke rigtigt kan få styr på det, så er du måske kommet til det rette sted. Vi kender alle til det med at have været ved lægen og fået noget medicin eller behandling, der virker men så alligevel ikke helt. Men det kan også være svært at finde ud af, hvilken behandlingsform man skal vælge, hvis man selv er lidt i tvivl og ikke har en beskrivelse fra lægen. Men inden du beslutter dig for at prøve kræfter med zoneterapi, kan det være en god ide at spørge din læge eller klinikken til råds. Vil du gerne lære mere om, hvad zoneterapi er for en størrelse, få udvidet din viden her. 

Hvad er zoneterapi? 

Det første du skal vide er, hvad zoneterapi egentlig er. Helt basalt set, er det en alternativ behandlingsform, der kan bruges som supplement til anden sygdomsbehandling. Det er altså ikke en behandlingsform der kan stå alene og erstatte naturvidenskabelige tilgange til sygdomme. Helt kort, er zoneterapi en behandlingsmetode hvor man forsøger at forbedre funktioner i kroppen ved at lave trykpåvirkninger i kroppens zoner. Ideen bag zoneterapi går ud på at kroppen er afspejlet i en række delområder, der kommunikerer med kroppen som helhed. De fleste mennesker har nok hørt om zoneterapi i forbindelse med den behandlingsform, hvor man trykker på zoner i foden. Men kroppen har også zoner i ansigt, hænder og øre, hvor der også udføres zoneterapeutisk behandling. 

Hvordan foregår zoneterapeutisk behandling? 

En zoneterapeutisk behandling foregår på den måde, at du bestiller en tid på klinikken. Når du ankommer til den aftalte tid, vil der først være en samtale, hvor i gennemgår sygdomshistorie og de gener du oplever. Derefter vil terapeuten lokalisere hvilke zoner der skal arbejdes på, hvorefter den endelige behandling kan gå i gang. Du vil ofte modtage behandling på en briks, hvor du kan ligge og slappe af. 

Hvornår behøver man zoneterapi? 

Der kan være mange forskellige grunde til man vælger at prøve kræfter med zoneterapi, og det kan bruges til rigtig mange ting. Men inden du vælger at få zoneterapi behandling, skal du være opmærksom på det ikke kan erstatte behandling hos lægen. Men du kan bruge det som supplement til din behandling hos lægen, og det kan eksempelvis være i forbindelse med stress, allergi, migræne, fordøjelsesproblemer, betændelsestilstande og meget mere. Der er dog også rigtig mange der bruger zoneterapi selvom de ikke har helbredsmæssige problemer, da de bruger det som en måde at forebygge fremtidige behandlinger. Hvis du er i tvivl om hvilken zoneterapeutisk behandling du skal have, ring ind og spørg klinikken. 

Zoneterapi til børn og voksne 

En sidste ting, er at zoneterapi både kan bruges til børn og voksne. Faktisk er der mange der får zoneterapi på deres babyer, hvis de eksempelvis har fordøjelsesproblemer. Men det kan også være dit barn døjer med øreproblemer, og her kan zoneterapi også være behjælpeligt. 

BOOK EN TID