Zoneterapi Middelfart

Behandling Type Pris
Zoneterapi voksen Behandling 60 min. 600 ,-
Zoneterapi børn u. 12 år Behandling 45 min. 400 ,-
BOOK EN TID
Zoneterapi til baby. Kvindehænder og babyfødder.

Går du og døjer med migræne, stress eller allergi, men kan du ikke helt få brugt med det sidste, så kan det være du er kommet til det rette sted. Vi kender alle til det med at skulle have behandlinger for diverse ting, som vores almindelige læge ikke helt kan hjælpe os med. Men det kan også være svært at finde ud af, hvilken behandlingsform man skal vælge, hvis man ikke har en klar guide fra lægen. Inden du beslutter dig for at afprøve zoneterapi, kan det være en god ide at spørge klinikken til råds eller rådføre dig med egen læge. Men hvis du gerne vil vide mere om, hvad zoneterapi er for en størrelse, læs med her. 

Hvad er zoneterapi? 

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform, men skal bruges som et supplement til anden sygdomsbehandling. Det er altså en komplementær behandlingsmetode, der ikke kan erstatte naturvidenskabelige tilgange til sygdomsbehandling. Kort fortalt, er zoneterapi en behandlingsmetode, hvor en zoneterapeut forsøger at forbedre funktioner i kroppen ved at lave trykpåvirkninger ét enkelt sted på kroppen. Hele ideen bag zoneterapi går ud på at kroppen afspejles i delområder, der kommunikerer med kroppen som helhed. Det vil ofte være fodzoneterapi, hvor man trykker på delområder i foden. Men ikke nok med det, findes der også zone i ansigtet, hænderne og ørerne. 

Hvordan foregår zoneterapi? 

Nu sidder du nok og tænker, men hvordan foregår zoneterapi egentlig? Først og fremmest, foregår det sådan, at du ringer og bestiller en tid på klinikken. Derefter møder du op til den aftalte tid og sammen med din terapeut gennemgår du din sygehistorie og dine gener. På den måde har terapeuten mulighed for at lokaliserer hvilke zoner der skal arbejds ud fra. Derefter kan dit behandlingsforløb sættes i gang, hvor der bliver trykket bestemte steder på kroppen, så andre steder på kroppen kan blive forbedret. Det kan eksempelvis være du bliver trykket under foden, så den zone foden er forbundet med bliver forbedret. 

Hvad kan zoneterapi behandle? 

Faktisk, kan zoneterapi bruges mod rigtig mange ting. Men du skal dog være opmærksom på, at det ikke er en behandlingsform der kan erstatte den sygdomsbehandling din læge eller sygehuset kan udføre. Derfor bør du altid kontakte en læge hvis du har problemer. Men der er også rigtig mange der bruger zoneterapi, også selvom de ikke har helbredsproblemer. Man kan bruge zoneterapi til at vedligeholde en god sundhedstilstand og forebygge fremtidige behandlinger. Men udover det, kan zoneterapi også være med til at behandle migræne, fordøjelsesproblemer, allergi, stress, betændelsestilstande og meget mere. Hvis du er i tvivl om hvilken zoneterapeutisk behandling du skal have, ring ind og spørg klinikken. 

Zoneterapi for børn og voksne 

En sidste ting der er værd at vide om zoneterapi, inden du bestiller tid på klinikken, er at det kan gøre en forskel både for babyer, børn og voksne. Det kan eksempelvis være din baby har problemer med fordøjelsen, og her kan zoneterapi være behjælpelig. Det kan også være dit barn døjer meget med øreproblemer – også her kunne man udforske den zoneterapeutiske behandlingsmetode. 

BOOK EN TID