Træningsterapi

Behandling Type Pris
1. behandling af skader/undersøgelse Behandling 60 min. 700 ,-
BOOK EN TID
Træningsterapi på Klinik Lasota. Håndvægte.

Hvad er træningsterapi?

Ofte opstår skader pga. manglende eller forkert træning. En del skader der vedrører den passive stabilitet over led, kan aflastes ved tilsvarende at forøge den aktive stabilitet, altså den muskulære styrke. Mange skader i bevægeapparatet opstår pga. asymmetri af led og muskler. Denne asymmetri kan altid ændres! Det drejer sig i bund og grund om at styrke de svage ( inhibiterede) muskler og afslappe de muskler der er i forøget spænding (hypertonus).

På denne måde kan bevægeapparatet rettes op, og skader kan elimineres eller forhindres i at opstå igen. Der er meget stor forskel på hvilket træningsprogram den enkelte patient skal have. Derfor kan to personer med samme skade få to vidt forskellige træningsprogrammer. Dette er bl.a. afhængigt af alder, køn, generel træningstilstand og eventuelle andre skader.

Træn også efter en skade

Når vores terapeuter har behandlet dig færdig for det problem som du måtte have, vil vi altid anbefale dig en tid til træningsterapi ved vores fysioterapeut, som også er uddannet træningsspecialist. Han ved alt om træningsterapi, således du får de rigtige øvelser for det rigtige problem. Vi søger for du får lært de mest optimale øvelser og at du får dem udført korrekt.
Træning er specielt nødvendigt for at forbygge din skade bliver et tilbagevendende problem. Så når du har kommet ud af f.eks. en diskusprolaps, bækkendysfunktion, knæ- eller hofteartose eller slidgigt i det hele taget, skulderskader eller piskesmældslæsion blot for at nævne nogle får, er det vigtigt, for følger op med træningsterapi. det betaler sig i længden.

Er du typen som hellere vil træne hjemme,. når du har tid på dine præmisser, så kan vi anbefale dig Recovergym.dk. Det er et internetbaseret  program, hvor man kan slå en hvilket som helst skade op, og se hvilke øvelser der er optimale. Her er du sikker på øvelserne er korrekte, og du kan lave øvelserne som de vises, således de laves korrekt og i den rigtige hastighed. Her skal du ikke bruge nogen særlige remedier.

BOOK EN TID