Massage Vejle

Hos os får du en professionel massage behandling. Vi har mange års erfaring inden for massage, hvor vi selv med Lasota Akademi uddanner kursister i at blive massør.

Behandling Type Pris
Massage, helkrops Behandling 60 min./90 min. 530,-/800,-
Massage Behandling 30 min./45 min. 275,-/410,-
BOOK EN TID TIL MASSAGE
Massage på Klinik Lasota

Fysiokalsk massage er den massageform vi kan give dig, når vi giver massage i Vejle. Det betyder, at vi hjælper dig med at løse problemer som eksempelvis spændinger i nakken, skuldrene og ryggen, eller hvis du har hovedpine. Vi giver dig altså ikke kun en massage, der giver dig velværefølelsen – vi giver dig en effektiv massage i Vejle. Det er underordnet, om du har fået disse problemer ved at sidde for længe eller forkert foran computerskærmen på arbejdet, hvis du har ligget forkert, imens du har sovet, hvis du har udført krævende idræt eller noget helt andet, for uanset årsagen løsner vi op for det hele med massage i Vejle. Det er vigtigt at få løst problemet, så det ikke sætter sig og bliver et problem, du kommer til at døje med alt for længe, for det kan gå ud over både dit velbefindende og dine hverdagsaktiviteter. Med massage i Vejle giver vi dig den rette længerevarende behandling. Vi nøjes altså ikke med en hurtig behandling, der kun hjælper dig her og nu – vi hjælper dig på længere sigt.

 

“Rigtig” massage i Vejle

Både wellness-massage, shiatsu og thai-massage kan medvirke til en følelse af velvære og afslapning, men dén massageform der fjerner kroppens ophobede affaldsstoffer, stimulerer kredsløbet eller skaber balance i muskulaturen er den fysiokalske massage, og det er også denne sidste massageform, som den uddannede massør giver dig, når du får massage i Vejle. Med massørens gode teoretiske viden om kroppens led og muskler og massørens samtidig praktiske erfaring indenfor bløddelsterapi er du i helt bogstavelig forstand i gode hænder. Med en massage i Vejle får du hjælp til at bevare kroppens afslappende tilstand samtidig med, at der er fokus på, at det er dine muskler, der skal forblive afslappede. Den “rigtige” massage gør nemlig musklerne afslappede og holder muskler holdt i optimal funktion med iltrigt blod. Du kan altså få “rigtig” massage i Vejle.

 

Massagens forskellige formål

Vi har nu klargjort, hvad “rigtig” massage er. De af os, der før har fået massage, kan ved bare at høre ordet “massage” blive afslappede, fordi vi ved, at massage gør noget godt for både vores krop og vores sind. Massagen kan være medvirkende til, at du generelt set får mere overskud, og at din hverdag føles nemmere. Den “rigtige” massage du får i Vejle kan, udover at hjælpe dig med dine spændinger og problemområder, også bidrage til denne følelse og få følelsen til at være til stede langvarigt i stedet for kun at give dig en her-og-nu-følelse af afslapning og velvære. Du behøver ikke at skulle langt fra din bopæl for at få dén fornemmelse og følelse i kroppen. Du kan nøjes med at blive i nærområdet, for med en massage i Vejle oplever du, ligesom med de andre massageformer, at du kobler helt fra, og at dit sind bliver mere klart. Men vi vil samtidig gøre det klart, at formålet med at give dig en massage i Vejle ikke kun er at give dig en følelse af velvære og afslapning, men det er også at få bugt med kroppens ophobede affaldsstoffer, at stimulere dit kredsløb og at skabe bedre balance i din muskulatur. Få hjælp til at få løst problemet med det samme med “rigtig” massage i Vejle.

BOOK EN TID TIL MASSAGE