Massage Middelfart

Hos os får du en professionel massage behandling. Vi har mange års erfaring inden for massage, hvor vi selv med Lasota Akademi uddanner kursister i at blive massør.

Behandling Type Pris
Massage, helkrops Behandling 60 min./90 min. 530,-/800,-
Massage Behandling 30 min./45 min. 275,-/410,-
BOOK EN TID TIL MASSAGE
Massage på Klinik Lasota

For de af os der før har fået massage kan bare ordet “massage” få os til at blive afslappede. Vi ved, at massagen gør noget godt for både kroppen og sindet. Måske søger du dén afslappende fornemmelse i kroppen og følelsen af velvære, som en massage giver, og derfor søger du efter en massage i Middelfart. Massagen kan være medvirkende til, at du får mere overskud og gør hverdagen nemmere. Du behøver ikke at skulle langt fra din bopæl for at få dén fornemmelse og følelse i kroppen men kan nøjes med at blive i nærområdet. Med en massage i Middelfart oplever du, at du kobler helt fra, og at dit sind bliver mere klart. Men en massage gør meget mere for dig end blot at give dig en afslappende fornemmelse i kroppen og i sindet. Formålet med at give dig en massage i Middelfart er ikke kun at give dig en følelse af velvære og afslapning, men det er også at fjerne din krops ophobede affaldsstoffer, at stimulere dit kredsløb og at skabe bedre balance i din muskulatur.

Hvad er “rigtig” massage?

De forskellige former for massageterapi er blandt andet thai-massage, shiatsu, wellness-massage, fysiokalsk massage og så videre. Alle disse massageformer kan medvirke til en følelse af velvære og afslapning, men det er ikke alle massageformerne, der fjerner kroppens ophobede affaldsstoffer, stimulerer kredsløbet eller skaber balance i muskulaturen. Det gør derimod den sidste af de nævnte massageformer, fysiokalsk massage, og det er også denne sidste massageform den uddannede massør giver dig, når du får massage i Middelfart. Massøren har en god teoretisk viden om kroppens led og muskler, og da massøren samtidig har god praktisk erfaring indenfor bløddelsterapi, er du bogstavelig talt i gode hænder. Det betyder, at du med massage i Middelfart får hjælp til at bevare kroppens afslappende tilstand samtidig med, at der er fokus på, at det er dine muskler, der skal forblive afslappede. Den “rigtige” massage gør nemlig musklerne afslappede, og med nyt iltrigt blod bliver dine muskler holdt i optimal funktion. Du kan altså få “rigtig” massage i Middelfart.

Få bugt med muskelspændingerne med massage i Middelfart

Den fysiokalske massage vi kan give dig, når vi giver massage i Middelfart, hjælper dig med at løse problemer som eksempelvis hovedpine, nakke-, skulder, eller rygproblemer. Derfor giver vi dig ikke kun velværefølelsen men også en effektiv massage i Middelfart. Du kan eksempelvis have fået disse problemer ved at sidde for længe eller forkert foran computerskærmen på arbejdet, eller det kan være sket, hvis du har ligget forkert, når du har sovet, under idræt eller noget helt andet. Uanset årsagen løsner vi op for det hele med massage i Middelfart. Det er vigtigt at få løst problemet, og med massage i Middelfart giver vi dig den rette længerevarende behandling. Vi nøjes ikke med en hurtig behandling, der kun hjælper her og nu, og som ikke hjælper dig på længere sigt. Få hjælp til at få løst problemet med det samme med massage i Middelfart.

BOOK EN TID TIL MASSAGE