Massage Kolding

Hos os får du en professionel massage behandling. Vi har mange års erfaring inden for massage, hvor vi selv med Lasota Akademi uddanner kursister i at blive massør.

Behandling Type Pris
Massage, helkrops Behandling 60 min./90 min. 530,-/800,-
Massage Behandling 30 min./45 min. 275,-/410,-
BOOK EN TID TIL MASSAGE
Massage på Klinik Lasota

Lider du af muskelspændinger? Mangler du en langvarende afslappende fornemmelse i kroppen, og derfor søger du efter en massage i Kolding? Du behøver nemlig ikke at skulle langt fra din bopæl for at få hjælp til dine problemområder og igen få følelsen af afslapning og ro i krop og sind. Du kan nemlig få massage i Kolding, der både løsner op for musklerne, får dig til at koble helt fra og gør dig sind mere klart. Massagen gør noget godt for både kroppen og sindet og kan være medvirkende til, at du får mere overskud og gør hverdagen nemmere. Formålet med at give dig en massage i Kolding er naturligvis ikke kun at give dig en følelse af velvære og afslapning, men det er også at komme muskelspændinger og kroppens ophobede affaldsstoffer til livs samt at stimulere kroppens kredsløb.

 

Massagens mange afarter og formål

Der findes mange forskellige former for massageterapi, der alle kan være med til at give dig en følelse af afslapning i krop og sind samt at give dig en følelse af velvære. Det kan eksempelvis massageformerne shiatsu, wellness-massage og thai-massage. Men massageformen fysiokalsk massage, som vi kan tilbyde, når vi giver massage i Kolding, kan tilmed komme muskelspændinger og kroppens ophobede affaldsstoffer til livs samt stimulere kroppens kredsløb. Det kan vi alt sammen tilbyde dig, når din uddannede massør giver dig en massage i Kolding. Massørens teoretiske viden om kroppens led og muskler og massørens praktiske erfaring med bløddelsterapi gør, at hvis du får massage i Kolding, kan du både forvente at få hjælp til at opnå en ro og afslappende fornemmelse i kroppen, men at også selve dine muskler får mulighed for at forblive afslappede og bliver holdt i optimal funktion med nyt iltrigt blod. Du kan altså få langvarende afslappede muskler og ro i krop og sind med massage i Kolding.

 

Få bugt med muskelspændingerne med massage i Kolding

Hvis du ikke kun leder efter følelsen af velvære men også har brug for at få bugt med diverse muskelspændinger kan du få en effektiv massage i Kolding. Hvis du eksempelvis har siddet forkert på kontorstolen på arbejdet, har haft computerskærmen i en forkert højde i forhold til dit hoved, eller hvis du har ligget forkert i sengen, lavet et forkert løft og så videre, er det meget naturligt, at det kan føre til både spændinger i ryg, nakke og skuldre eller endda hovedpine, så kan vi hjælpe dig med at løse disse problemer med en fysiokalsk massage i Kolding. Det er uden betydning, hvad der har fremprovokeret dine spændinger, det der er vigtigt for os er at få løsnet det hele op og få løst problemet, hvilket vi kan gøre tæt på dig og din bopæl med en massage i Kolding. For os er det vigtigste at komme problemet helt til livs, og med massage i Kolding giver vi dig dén længerevarende behandling, der er den rette for dig og din situation. Vi stopper først behandlingen, når vi kan se, at du er ovenpå igen, og derfor giver vi massage, der hjælper på længere sigt og ikke kun her og nu. Få hjælp til at få løst problemet med det samme med massage i Kolding.

BOOK EN TID TIL MASSAGE