Massage Fredericia

Hos os får du en professionel massage behandling. Vi har mange års erfaring inden for massage, og uddanner selv massører i Lasota Terapi Akademi.

BehandlingTypePris
Massage, helkropsBehandling 60 min./90 min.600,-/900,-
MassageBehandling 30 min./45 min.325,-/470,-
BOOK EN TID TIL MASSAGE
Massage på Klinik Lasota

Hvad er massage?

Massage på den korrekte måde stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver et generelt meget bedre velvære. Der findes mange forskellige former for massageterapi, fysiokalsk massage, thai-massage, shiatsu, wellness massage osv. PÅ klinikken tilbyder vi “rigtig” massage af dine muskler, således affaldsstoffer fjernes, musklerne afslappes og nyt iltrigt blod igen holder dine muskler i optimal funktion.
Vi kender alle den følelse efter massage. Dit sind er klart, og din krop er afslappet. En massage giver en god og afslappet følelse, men regelmæssig massage kan gøre så meget mere. Det arbejde din massageterapeut udfører her på klinikken, bygger på sig selv at hjælpe din krop med at bevare sin afslappede tilstand og dine muskler til at forblive afslappede. Når man i perioder er fysisk belastet eller har mental stress, giver det muskelspændinger, som giver dårlig bevægelighed, smerter og tendens til skader.

Det perfekte for din krop

Hvad enten det drejer sig om behandling af professionelle sportsfolk eller personer med »almindelige problemer« (hovedpine, nakke-, skulder-, rygproblemer, m.m.), så kan behandlingen af kroppen løsne og løse disse problemer. Korrekt massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære. Muskulære problemer som man ser i idrættens verden, adskiller sig ikke væsentlig fra skader opstået i andre sammenhænge. Det er for så vidt ligegyldigt, om de muskulære problemer er opstået som følge af idræt eller arbejde. På ét enkelt punkt adskiller idrætten og erhvervslivet sig dog klart fra hinanden i forhold til skader. Idrætsudøveren stiller langt større krav til terapeuten om en hurtig og effektiv behandling, mens man måske og desværre er lidt for tilbøjelig til at nedvurdere fritids- eller arbejdsskader. Det betyder dog ikke, at hverken massør eller klient bør acceptere en længerevarende behandling.

Vores behandlere har en god teoretisk viden om kroppens muskler og led og kombineret med deres praktiske erfaring indenfor bløddelsterapi vil kunne give det bedste for din krops problemer. Massage er for dig der gerne vil løse dine problemer såsom, hovedpine, nakke-, skulder- og rygproblemer.

Hvis du ønsker en massagebehandling kan du booke en online tid ved at trykke her.

Besøg Klinik Lasota på Facebook her

BOOK EN TID TIL MASSAGE