Optapeninger

BehandlingTypePris
KinesiologitapeningAlene 15 min./tillæg.150 ,- / 75 ,-
BOOK TID
IS-tiden er slut

Vi er alle uddannet i optapeninger

Klinik Lasota’s personale er specialuddannet i optapeninger af stort set alle kroppens led, både i den akutte fase (PIER) eller som stabilitetsforøgelse i genoptræningsfasen eller efter en skade.
Vi har mulighed både for at anvende almindelig elastisk sportstape eller kinesiologitape, som de fleste kender på de mange farver.

Har du fået en alvorligere skade, har vi adgang til nogen af markeds allerbedste skinner (Donjoy), som vi kan fremskaffe til langt under den pris du normalt ville skulle give. Ofte efter operation eller hvis du ar meget idrætsaktiv, har du brug for noget som virkelig holder. Vi har både viden og erfaring inden for vejledning, udmåling af skinner, således du er sikker på at få det optimale for netop dit problem. Klinikken har også flere skinner og neoprenbandager på lager, således du altid vil kunne få den korrekte skinne for netop dit problem og garanti for at den passer. Du kan også finde dem på vores onlineshop.

Hvad er kinesiologitape?

I dag findes mere end 50 forskellige mærker af kinesiologitape, men det originale produkt, Kinesio tape eller Kinesio Tex Tape, blev udviklet i slutningen af 1970’erne af Dr. Kenzo Kase, en japansk kiropraktor, der ønskede en tape som gav støtte men begrænsede ikke bevægelse, som traditionel sportstape gør.

Kinesiologitape er elastisk faktisk det samme som huden. Kase skabte en tape som er en blanding af bomuld og nylon og med en klæbemiddel af akryl. Det er designet til at efterligne hudens elasticitet, så du kan bruge dit fulde bevægelsesområde. Tapens klæbemiddel t er også vandafvisende og stærk nok til at forblive på i minimum fem dage, selv mens du træner eller tager bad, ja endda hvis du svømmer i svømmehallen eller havet. Når tapen sættes på din krop, trækker huden sig lidt tilbage og løftes en anelse. Det menes, at dette hjælper med at skabe et mikroskopisk rum mellem din hud og vævene under den, hvilket øger kapilærblodstømningen og den overfladiske lymfedrænage. Desuden aktiverer den nogle sensorer i huden, såkaldte proprioceptorer, som sender øjeblikkelige beskeder ind i din rygmav. Alt efter strækstyrken som tapen er sat på på, kan man aktivere eller deaktivere det område hvor tapen er langt. Hjernen kan ikke umddelbart kende forskel på stimulati0on fra proprioceptorerne eller musklerne. Derfor kan muskler enten afslappes eller aktiveres alt efter hvordan tape anlægges.
Du kan sagtens selv anlægge den, og du kan købe noget af det bedste tape på terapishop.dk.

BOOK TID