Mit navn er Tenna Nielsen – jeg har 8 års erfaring med alternativ behandling. Jeg er uddannet zoneterapeut fra Zoneterapiskolen i Kolding, samt massør og manuel terapeut fra LTA Fredericia. I marts 2020 blev jeg færdig som akupunktør også fra LTA. Herudover har jeg en del kurser i bl.a. børne- og fødselszoneterapi, bækkenterapi, nervereflexologi, skulder, knæ, hofte skader, cupping terapi, kinesiotape, og forskellige zoneterapi kurser.

Jeg er en del af undervisningsteamet på LTA, hvor jeg underviser i anatomi og fysiologi på vores massør uddannelse.

Jeg har bl.a. stor interesse og har specialiseret mig i bækkenproblematikker og de følge gener der kan opstå i hele kroppen ved bækkenproblemer.

Zoneterapien og akupunkturen er rigtig gode redskaber til at genskabe balance i kroppen. Jeg har mange års erfaring med bl.a. migræne, fordøjelsesproblemer, stress, hormonelle ubalancer og infertilitet via zoneterapi, og kombinerer i dag zoneterapi med akupunktur for at opnå det bedste resultat.

Jeg arbejder også med børn og zoneterapi. Det kan være alt fra øreproblemer, søvnproblemer, kolik eller bare ’ondt i maven’. Det er helt fra fødslen, at zoneterapi kan bruges – det er yderst effektivt til små børn.

Uddannelser:

RAB Zoneterapeut 2012

RAB Massør 2012

Idrætsskadesterapeut 2013

Columnaterapeut 2014

Nervereflexolog 2015

RAB Akupunktør 2020

Det vigtigste for mig er klart, at gøre alt hvad jeg kan for at afhjælpe dit problem, din skade eller din smerte.