Steen Jenrich Jensen Klinik Lasota

Hej, jeg hedder Steen.

Jeg er Manuel Terapeut og behandler her i klinikken mandage og onsdage.

Manuel Terapi betyder ”At behandle med hænderne, som det eneste redskab behandleren bruger”. Med Manuel Terapi kan jeg rette et led op. Et led kan ikke flytte selv, det er musklerne som trækker skævt og holder leddet i en uhensigtsmæssig position. Derfor bør man altid behandle led og muskler samtidig. Jeg er især optaget af at arbejde med lænd og bækken, da jeg oplever mange gener stammer derfra.

Vi er flere Manuelle Terapeuter i klinikken og vi er alle sammen uddannede i at hjælpe dig af med dit specifikke problem og de smerter du måtte have.

For at kunne kalde mig Manuel Terapeut har jeg følgende uddannelser: Massør, Idrætsskadeterapeut og Columna Terapeut (rygbehandler). De to sidstnævnte har jeg studeret på Lasota Terapi Akademi her i Fredericia, jeg kunne godt lide det høje faglige niveau og grundigheden.

Vi bruger ofte K-laser til behandling her i klinikken. Laserbehandling er smertefri og kan øge effekten af behandlingen. Laseren accelererer helingsprocessen og mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævs-dannelse og vi har gode resultater i behandling af kronisk smerte.

Du kan booke mig online eller ringe til receptionen mellem kl. 7.30 – 15.00 alle hverdage.