Miro Taba

Mit navn er Miro Taba og jeg kommer oprindelig fra Iran. Jeg er uddannet som Doctor i klassisk kinesisk medicin fra Nanjing universitet i Kina. Jeg har speciale i muskelsmerter og fibromyalgi.

Oprindelig set er der ikke noget man ikke kan behandle med akupunktur, men der er selvfølgelig mange tilstande i Danmark, hvor man ikke behandler med akupunktur eller bruger akupunktur som tillæg til en ordinær lægebehandling.

Dog er der tilstande hvor jeg er specialuddannet i at kunne hjælpe, og det er:
Smerter, Psykologiske forhold, Gynækologiproblemer, Luftvejssygdomme og Fordøjelsesproblemer. Alle disse tilstande har jeg både en høj succesrate og et langt erfaringsgrundlag med. Tilstandene dækker over en lang række under-tilstande som du kan se herunder.

Smerter:
Akutte og kroniske smerter, muskelsmerter, myofascielle smerter, fibromyalgi, hovedpine inklusiv migræne og Hortons, ledsmerter, slidgigt, tennisalbue, karpaltunnel syndrom, lændesmerter, frossen skulder og bihulebetændelse. Blot for at nævne nogle.

Psykologiske forhold:
Hovedsageligt depression men også angst, ADHD, autisme, besættelse, søvnløshed og humørsvingninger (f.eks. ifbm. overgangsalder).

Gynækologiproblemer:
Som infertilitetsproblemer, PMS og andre menstruelle forstyrrelser. Akupunktur kan også øge chancen for fertilitet, hvis den gives før IVF-behandling.

Luftvejssygdomme:
Astma, emfysem, KOL og bronkitis.

Fordøjelsesproblemer:
Som overvægt (hvis man ønsker at tabe sig), irriteret tyktarm, Morbus Chrons, colitis, forstoppelse og tilbagevendende mavesmerter (dyspepsi).

De teknikker jeg hovedsageligt bruger, er akupunktur, elektroakupunktur, laserakupunktur, øreakupunktur (Auriculoterapi), akupunktur i hovedbunden (Skalpakupunktur).

Jeg bruger normalt ”kinesisk ernæringsterapi” kombineret med akupunktur i behandlinger, men ernæringsplanlægning alene uden der bruges akupunktur kan også være en mulighed, alt efter hvad dit problemområde er.

OBS! Miros behandlinger foregår både på dansk og på engelsk. Han taler desuden også tyrkisk og persisk.