Mit navn er Laila

Jeg har flere uddannelser bag mig, jeg er uddannet som kontorassistent ved skat i 1993, uddannet folkeskolelærer med linjefag i idræt og musik i 2002, uddannet NLP practitioner, Master Practitioner, NLP Coach og NLP Licensed Performed Sports Coach i årene 2008-2010. Jeg sagde mit lærerjob op i 2017, og har herefter været selvstændig. Jeg tog uddannelsen som Totum kropsterapeut i 2017, og Totum Masterclass i 2020 (bl.a Indr Barn-terapi og traume-terapi), og min hverdag i dag er en skøn blanding af Totum behandlinger, coaching-sessioner, undervisning af nye kommende Totum-terapeuter, supervisioner af undervisere og studerende på Totum, og musik i kirken med de 0-3-årige.

I 2020/2021 tog jeg columnaterapeut uddannelsen ved Lasota Terapi Akademi.

Min store interesse er helheden hos mennesket. Jeg bruger flittigt af min brede værkstøjskasse for at hjælpe den enkelte et bedre sted hen. Min helt store interesse er, hvordan krop og psyke hænger sammen.

Privat bor jeg sammen med Finn siden 2017, og jeg elsker hans to voksne børn Louise på 23 og Nikolaj på 21. Jeg er 52, og jeg elsker at bevæge mig, så træning er en fast del af min hverdag. Jeg spiller stadig håndbold på divisionsplan (spillede på GOGs dameligahold fra 1998-2009), og ellers består min træning af løb, styrke, TRX og funktionel træning. Jeg spiller også musik (guitar og klaver og sang) og underholder gerne til fester, og jeg er med som tekstforfatter og skuespiller/sanger i den lokale revy, hvor jeg bor.