Kathrine er på barsel

Mit navn er Kathrine Mygind, jeg er 21 år og bor med min kæreste i Fredericia. Til hverdag studerer jeg til sygeplejerske i Vejle, hvorfor jeg kan tilbyde sene eftermiddags/aften tider på klinikken. I min fritid kan jeg godt lide at ride i naturen og træne forskellige former for funktionel træning.

Jeg startede her på klinikken i sommeren 2015 efter at have taget min uddannelse som massør i 2014 og idrætsskadeterapeut i 2015 på Lasota Terapi Akademi.

Efter min massøruddannelse arbejdede jeg med massage som wellness-behandling, men fandt meget hurtigt ud af at det er folk med skader og smerter jeg brænder for at hjælpe.  Det var ret klart for mig at jeg ikke kunne ’’nøjes’’ med at massere, men måtte lære mere om kroppen, hvordan den fungerer og reagerer, samt nye teknikker at behandle med for at kunne behandle forskellige skader optimalt. Derfor tog jeg overbygningen idrætsskadeterapeut for at lære mere om kroppen, skaderne og behandlingen.

Selvom man tit forbinder ordet ’skade’ med topatleter og sportsfolk, kan en skade lige såvel være en tennisalbue på en kontorarbejder som en overbelastningsskade på topatleter. Det kræver behandling og hjælp uanset hvad.

Kurser:
– Øreakupunktur
– Whiplash (piskesmæld)
– Cupping
– K-laser
– Foam Rolling Course Level 1
– TRX instruktør
– Manuel Terapi af Costa (ribben)

Hilsen Kathrine

Besøg Klinik Lasota på Facebook her