Mit navn er Jan Lasota, årgang 1966.

Klinik Lasota har eksisteret siden 1995, hvor vi dengang var to behandlere. I dag tæller klinikken 9 medarbejder med hver deres speciale, og er en af de største sundhedshuse i Danmark.

Oprindelig er jeg uddannet idrætsfysiolog, og arbejdede i begyndelsen af halvfemserne udelukkende med professionelle idrætsfolk. Men med efterhånden for mange rejsedage og stiftelse af familie, vendte jeg tilbage til min fødeby, hvor klinikken startede I Fredericia centrum. Siden er vi flyttet til større lokaliteter på Prangervej 111 i Fredericia.

Vores mission var, at tilbyde alle den bedst mulige behandling, uden egentlig ventetid og med fokus på at have rigelig tid til hver patient. Dette ville kun kunne lade sig gøre, ved at oprette en privatklinik udenfor den offentlige sygesikring.

Vi tror på, at hvis man har fået en skade, vil man hellere end gerne betale en smule ekstra, for at få meget mere.

Mit personlige motto er; “at den, der tror han er færdig uddannet, han er ikke uddannet, men færdig”. Derfor har jeg igennem mere end 20 år holdt mig opdateret både på uddannelser og kurser. Bl.a. har jeg læst kinesisk medicin i seks år, idrætsmedicin igennem Odense universitet, samt taget alle kurser, hvad der er mulig i manuel medicin.

Desuden er jeg ansat af K-laser Scandinavia som specialist, og underviser læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre behandlere, i hvordan laserlys kan påvirke kroppens celler på en positiv måde.

Jeg er stadig involveret i eliteidræt, indenfor mange forskellige sportsgrene, fra elite håndbold til professionelle golfspillere.

Når jeg ikke selv behandler på klinikken, er jeg en meget ivrig foredragsholder; typisk for andre behandlere på alle niveauer, for derved at videregive min viden til gavn for andre.

Jeg forsøger på selv at holde mig i form, ved at løbetræne så ofte det er muligt, og kæmper en evindelig kamp om at komme under handicap 18 i golf.

Jeg sidder som næstformand i Danske Terapeuter, der er en af akupunktørernes største faglige organisationer.

På klinikken tilbyder jeg grundige osteopatiske undersøgelser  og har et hav af behandlingsmuligheder i min terapeutiske værktøjskasse.

Besøg Klinik Lasota på Facebook her

Bedste terapeutiske hilsner
Jan Lasota