Behandlere 2018-08-14T11:33:35+00:00

Klinikkens 9 behandlere har alle et speciale, og tæller idrætsfysiolog, osteopat, flere osteopatstuderende, biodynamiske kraniosakral terapeuter med speciale i børnekraniosakral terapi, manuel terapeuter der er særlig uddannet i ryg og bækken problematik, akupunktører og zoneterapeut.

Klinikken er sammensat på sådan en måde, at vi kan give dig den bedste og mest optimale behandling, for dit problem eller skade.

Desuden har klinikken noget af de mest avancerede terapeutiske apparater der findes på markedet. Bl.a. tilbyder vi muskuskeletale ultralydsscanninger, K-laser behandling, schock bølge, ultralyd, Myostimulation og Ultralyd samt kombinationsterapi.

Alle behandlere er på internt kursus en gang om måneden og er på klinikken kontraktlig forpligtet til at gå på videreuddannelseskurser mindst to gange om året, for at sikre den nyeste og mest effektive behandling der findes.

Vi tilbyder den tid der skal til, for at dit problem eller skade kan få mest mulig opmærksomhed, og har meget kort vente tid, om nogen.

Klinikken har mere end 20års erfaring i behandling af idræts- og bevægeapparatsskader, og har igennem alle årene på den ene eller anden måde været tilknyttet elite- / professionel sport.

I øjeblikket fungerer Jan Lasota som mentor for Sønderjyske Elite, hvor han tilser skadede spillere, og vejleder fysioterapeuterne samt trænerteamet i spillernes tilstand og skader.

Du kan også følge os på Facebook, og se hvad der sker på klinikken, og er du tilfreds med vores behandlinger, vil vi være glade hvis du lavede en anmeldelse på klinikkens FaceBook.

På Klinikkens YouTube kanal kan du få en masse nyttige råd og vejledning.

Husk at du kan booke tid døgnet rundt online på vores hjemmeside.

Jan Lasota
Jan LasotaDoktor i osteopati / Idrætsfysiolog / Akupunktør / Manuel Terapeut / Klinikejer
Rick Sørensen Scott
Rick Sørensen ScottNaturopath (RAB) / Akupunktør (RAB) / KAM Konsulent / Manuel Terapeut
Rikke Dons
Rikke DonsMassør / Idrætsskadeterapeut / Columnaterapeut / Akupunktør
Michael Panduro
Michael PanduroMassør / Psykoterapeut
Helle Rohde Hjannung
Helle Rohde HjannungMassør / Idrætsskadesterapeut / Manuel Terapeut / Columnaterapeut / Ansigtsmassør / Pelvis terapeut ad modem / Akupunktør stud.
Kim Mortensen
Kim MortensenMassør / Idrætsskadeterapeut / Columnaterapeut / Manuel Terapeut / Osteopat stud.
Tenna Nielsen
Tenna NielsenRAB registreret zoneterapeut / Massør / Manuel Terapeut / Akupunktør stud.
Kathrine Mygind
Kathrine MygindMassør / Idrætsskadeterapeut
Katrine Aleksandra Golding
Katrine Aleksandra GoldingFysioterapeut / kranio-sakral- og kropsterapeut